[ad_1] BOLSA DE TRABAJO TEMPORAL DE PEÓN FORESTAL – VAERSA

Valenciana d’Aprofitament Energètic de Residus, S.A., empresa pública de la Generalitat Valenciana, convoca una bolsa de trabajo para la contratación temporal de peones forestales. Hay de tiempo para inscribirse hasta el 28 de febrero.
La inscripción es online, habrá un examen tipo test, de carácter eliminatorio, para ser incluido en la bolsa. Es necesario tener como mínimo: el certificado de escolaridad, el carné de manipulador de plaguicidas y el carné de conducir tipo B.
Para ayudaros con la inscripción o consultar dudas acudir a la Agencia de Desarrollo Local, situada en la Casa de Cultura.
Adjuntamos las bases.

#Busotinforma #Busotempleo

BORSA DE TREBALL TEMPORAL DE PEÓ FORESTAL – VAERSA
VAERSA, empresa pública de la Generalitat Valenciana, convoca una borsa de treball per a la contractació temporal de peons forestals. Hi ha de temps per a inscriure’s fins al 28 de febrer.
La inscripció és online, hi haurà un examen tipus test, de caràcter eliminatori, per a ser inclòs en la borsa. És necessari tenir com a mínim: el certificat d’escolaritat, el carnet de manipulador de plaguicidas i el permís de conduir tipus B.
Per a ajudar-vos amb la inscripció o consultar dubtes acudir a l’Agència de Desenvolupament Local, situada en la Casa de Cultura.
Adjuntem les bases










[ad_2]
Ver en facebook