[ad_1] Esta semana nos visitaron el Conseller de Hacienda y Modelo Económico, Vicent Soler, la Secretaria Autonómica de Hacienda, Clara Ferrando y el Director General de Tributos, Eduardo Roca, que fueron recibidos por nuestro Alcalde, Alejandro Morant, junto con toda la Corporación Municipal.

Unos 5.000 alicantinos han recibido ayuda en la elaboración de la declaración de la renta en lo que llevamos de campaña, desde las oficinas dispuestas en la provincia, situadas en Alicante, Santa Pola, Altea y Busot. Desde estos puntos se presta atención a los ciudadanos de esos municipios y provincia, evitando desplazamientos innecesarios.

Tanto el Conseller como el Alcalde valoraron positivamente esta iniciativa, que nace con la intención de implantarse.

#Busotdaservicios #Busotinforma

Aquesta setmana ens van visitar el Conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, la Secretària Autonòmica d’Hisenda, Clara Ferrando i el Director General de Tributs, Eduardo Roca, que van ser rebuts pel nostre Alcalde, Alejandro Morant, juntament amb tota la Corporació Municipal.

Uns 5.000 alacantins han rebut ajuda en l’elaboració de la declaració de la renda en el que portem de campanya, des de les oficines disposades en la província, situades a Alacant, Santa Pola, Altea i Busot. Des d’aquests punts es para esment als ciutadans d’aqueixos municipis i província, evitant desplaçaments innecessaris.

Tant el Conseller com l’Alcalde van valorar positivament aquesta iniciativa, que naix amb la intenció d’implantar-se.




[ad_2]

Ver en facebook