[ad_1] Para la Campaña de la Renta 2017 se va a desplazar a Busot una Oficina de la Agencia Tributaria Valenciana (IVAT), que atenderá a todos aquellos contribuyentes que lo soliciten, previa cita. La oficina se instalará en la Casa de Cultura, del 10 de mayo al 2 de julio, más adelante informaremos del horario.

Añadir que desde el IVAT se procederá a contratar a 3 personas, en calidad de administrativos, para esta campaña, cuando salgan las bases del proceso selectivo lo publicaremos, no obstante los interesados pueden pasar por la Agencia de Desarrollo Local.

#Renta2017 #Busotdaservicios #Busotemplea

Per a la Campanya de la Renda 2017 es va a desplaçar a Busot una Oficina de l’Agència Tributària Valenciana (IVAT), que atendrà a tots aquells contribuents que ho sol•liciten, prèvia cita. L’oficina s’instal•larà en la Casa de Cultura, del 10 de maig al 2 de juliol, més endavant informarem de l’horari.

Afegir que des del IVAT es procedirà a contractar a 3 persones, en qualitat d’administratius, per a aquesta campanya, quan isquen les bases del procés selectiu ho publicarem, no obstant els interessats poden passar per l’Agència de Desenvolupament Local.


[ad_2]

Ver en facebook