[ad_1] BUSOT SERVICIOS

Os presentamos el Bando de la Piscina Municipal para esta temporada estival 2019, con toda la información necesaria para disfrutar del verano más refrescante en Busot, con el Cabeçó de fondo. Zonas de sombra, brezo perimetral y pies de sombrilla disponibles para los usuarios.
El día 23 de Junio inauguramos con jornada gratuita, en horario de 11 a 14 h. y de 15 a 20 h. La piscina se mantendrá abierta ininterrumpidamente hasta el 1 de Septiembre, jornada que también será gratuita.
En los próximos días, podréis consultar las actividades deportivas municipales de verano y los cursos de natación, a través del Folleto de verano y de nuestras redes sociales.

BUSOT SERVEIS

Us presentem el Bàndol de la Piscina Municipal per a aquesta temporada estival 2019, amb tota la informació necessària per a gaudir de l’estiu més refrescant a Busot, amb el *Cabeçó de fons. Zones d’ombra, bruc perimetral i peus d’ombrel·la disponibles per als usuaris.
El dia 23 de Juny inaugurem amb jornada gratuïta, en horari d’11 a 14 h. i de 15 a 20 h. La piscina es mantindrà oberta ininterrompudament fins al 1 de Setembre, jornada que també serà gratuïta.
En els pròxims dies, podreu consultar les activitats esportives municipals d’estiu i els cursos de natació, a través del Fullet d’estiu i de les nostres xarxes socials.

#Busotservicios
#Busotesdeporte




[ad_2]
Ver en facebook