[ad_1] ABIERTO PLAZO DE AYUDAS, DE LA CONSELLERIA DE VIVIENDA, OBRAS PÚBLICAS Y VERTEBRACIÓN DEL TERRITORIO, AL ALQUILER DE VIVIENDAS PARA EL EJERCICIO 2019 (INCLUIDAS LAS DE JÓVENES). PLAZO HASTA EL 8 DE MARZO.
La finalidad es facilitar el acceso y la permanencia en una vivienda en régimen de alquiler a las personas físicas en el ámbito de la Comunitat Valenciana, en los términos que se establecen en el Plan Estatal de Vivienda 2018-2021.

Son objeto de estas ayudas, en los términos regulados en las bases, las rentas de arrendamiento devengadas desde el 1 de enero de 2019.

Se puede optar a las ayudas al alquiler hasta un 40% de subvención o a las ayudas a jóvenes menores de 35 años hasta el 50%.
Os dejamos el enlace para mayor información.

http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=18582&version=amp

#Busot #Busotinforma

OBERT TERMINI D’AJUDES, DE LA CONSELLERIA D’HABITATGE, OBRES PÚBLIQUES I VERTEBRACIÓ DEL TERRITORI, Al LLOGUER D’HABITATGES PER A l’EXERCICI 2019 (INCLOSES LES DE JOVES). TERMINI FINS Al 8 DE MARÇ.
La finalitat és facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a les persones físiques en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, en els termes que s’estableixen en el Pla Estatal d’Habitatge 2018-2021.

Són objecte d’aquestes ajudes, en els termes regulats en les bases, les rendes d’arrendament reportades des de l’1 de gener de 2019.

Es pot optar a les ajudes al lloguer fins a un 40% de subvenció o a les ajudes a joves menors de 35 anys fins al 50%.
Us deixem l’enllaç per a major informació.

http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=18582&version=amp


[ad_2]
Ver en facebook