[ad_1] El #BusotMercat se celebra este domingo 11 de febrero, lugar ideal para comprarle a tu pareja algo de artesanía, por #SanValentín, pasar una mañana diferente junto a tu familia y amigos o vender/intercambiar aquellos objetos que ya no usas.

Que no se te pase, este domingo de 10 a 15 horas te esperamos en la Plaza de la Generalitat de #Busot, con música en directo y un montón más de actividades.

El #BusotMercat se celebra aquest diumenge 11 de febrer, lloc ideal per a comprar-li a la teua parella una mica d’artesania, per #SantValentín, passar un matí diferent al costat de la teua família i amics o vendre/intercanviar aquells objectes que ja no uses.

Que no se’t passe, aquest diumenge de 10 a 14 hores t’esperem en la Plaça de la Generalitat de #Busot, amb música en directe i un munt més d’activitats.


[ad_2]

Ver en facebook